Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Jonatan Hellman

Busväder

Hej! Det går rykten om någon storm hemma i Sverige, men klaga inte! Nu har vi varit i Thailand i nästan tre dagar utan någon som helst sol. Molnigt och regnigt och verkligen inte Thailand som man minns det…

Hotellet här i Krabi är dock riktigt nice, och det är väl en tidsfråga innan vädret blir bättre och man kan åka på lite nice longtailturer osv. Valde att inte ta med datorn ner för att verkligen ha semester, så ni får nöja er med små korta bloggupdates från telefonen.

Det ser ut att spricka upp lite. Dags att gå ut till poolen:) Ha det så bra i snökaoset!

/Hellman