Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Jonatan Hellman

Jag har aldrig

Jag har aldrig kommit till dag 2 i poker SM main event på Svenska Spel.

Jag vet inte om det är någon förbannelse, men så är det i alla fall. Om bara några dagar, närmare bestämt på söndag tänkte jag ändra på detta. Jag ska springa som en gud och förhoppningsvis även spela som en också. Jag ska sitta där och gäspa på söndagsnatten med en jättestack att ta med till dagen efter.

Sen ska jag vinna hela skiten!

That’s just how it is.

Jag har haft en helt ok månad pokermässigt och känner att spelet känns bra för tillfället. Blir nog att köra spelfritt fram till söndag så man är sådär lagom övertaggad och spelsugen…

Nu ska jag dra och klippa mig så man e snygg (are) till finalbordet!

/Hellman