Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

From busto to robusto – Reverse

En och en halv timme tog det i runda slängar. Trots att jag hade så låga odds som 25.40 att plocka hem segern, fick jag kasta in handduken tidigt även i år. Tappade några små och medelstora potter ganska tidigt, och stacken var decimerad till 4600 när följande inträffar. Fisk limpar CO på 75-150, BTN ”BIGSLICK33” klickar till 300. SB foldar och jag kollar ner på Aceydeucey i BB. 30 BB är givetvis lite väl mycket för att lasta normalt sett, men med tanke på omständigheterna känns det som ett ok läge . CO kan omöjligt ha någonting, och knappens minraiseisolering ser suspekt vek ut. Han måste in med drygt 1/3 av stacken för att syna, och det känns som att han sällan synar av speciellt light så tidigt in i turneringen. FI hade dessutom en SM-titel från 2011, så det kändes inte som om han skulle syna med vad som. Jag degar, och han snapar av med K7s, och hittar två Karl XVI Gustav direkt i dörren. GGWP. Där bekräftades Emil ”Smekt” Ohlssons tes om att 60% av alla turneringar vinns av en riktig grisfisk…

Nu håller vi tummarna för ”GramZ”, en nära vän som gör pokercomeback! Han går in i dag 2 med stabila 115k i stacken.

Må väl!

/Hellman