Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

SM Main Event!

Dagen är kommen. Om tre timmar går startskottet för årets upplaga av Poker SM Main Event, och jag är riktigt laddad! Senaste åren har resultaten i denna turnering varit ganska bleka för min del, men nu känner jag mig riktigt stark. DavidDuzak får väl ses som den stora favoriten till titeln, men jag ska allt visa honom!

Firar 6 år med Anna idag, så blir att käka middag på 4 krogar steakhouse strax. Det riktiga firandet får vänta till SM är klart, så man kan kombinera årsdags- och segerfirande. Man är väl en strateg=)

Det ser ut som om det kan bli rekord i antal spelare idag, och ett möjligt förstapris på närmare 1.5 miljoner. Det återstår att se. Hoppas så många som möjligt väljer att spela ikväll!

Se till att ladda upp ordentligt nu, och glöm inte följa liveuppdateringarna på pokermagazine.se!

Får hoppas att jag inte förbrukade all min tur när jag träffade Anna…

/Hellman