Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Jonatan Hellman

Herr Åberg; Eis Bitte!

Godafton världen!

Ledsen att bloggandet uteblivit de senaste dagarna. Meningen var från början att blogga och spela duell-SM igår, men blev istället med lite kort varsel inringd till pokerstudion i Stockholm. Med utlovad lagupställning var det givetvis svårt att tacka nej, och jag kände att en paus från pluggandet var välbehövlig. Med en timmes marginal bokades tåget mot huvfudstaden. Vårt schöööna Stockholm.

Emil ”Liveräven” Ohlsson och Erik ”Valterego” Rosenberg var också med som gäster, och det var givetvis bäddat för succé. Trots att Emil lyckades smyga in ett hån av min ”idrottskarriär” så blev det ett lyckat program, och en väldigt trevlig vistelse.

Ska bli ruskigt skönt med helg imorgon (Finns nog ingen mer klassisk irl-kommentar). Dags att ladda upp för Main Event som börjar på söndag. Känner mig riktigt taggad!

/Hellman