Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Den 25:e smäller det!

Då finns det ingen som tar en, man är kung, kung, kung i baren… Det får nog bli lugnt med barandet ändå, då det vankas Main Event i SM. Firar 6 år med min fantastiska flickvän samma dag, så får väl bli att ge henne turneringsstejk i present! Lär väl bli att fira som normalt folk dagen innan också.

Mörkpokern gick inget vidare, och idag var det dags för Omaha Hi/Lo. Lyckades bygga stack tidigt, och spelet flöt på bra. Bluffade bort mig i en 100k pott (dubbla average) efter att ha missat färgstegdrag och nut-low drag, och fick tyvärr kasta in handduken på 26:e plats (15 priser). Helt klart det roligaste ”icke-texas”-eventet so far i min mening, då det är ett väldigt komplext spel.

Kul att det blev så bra uppslutning i mitt och Dybbans kval i söndags. För min del blev det tidig bust, men grattis till er som knep en plats till SM!

Bokade Pragresan innan också tillsammans med Filip och David, så hoppas att all min tur inte förbrukas under SM:)

Må väl/Hellman