Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Omaha. Somewere in the middle of America.

Hej Hej bloggen!

Jag lyckades shortstackad ta mig en liten bit in i pengarna igår i 5-manna Omaha-eventet, vilket för mig ses som en bedrift. Omaha är ett väldigt actionfyllt och roligt spel, men väldigt svårt. I cashgame är det väl bara in och veva hela tiden antar jag, då det känns som man oftast får in pengarna okej. Som turneringsspel blir Omaha betydligt intressantare i min mening, när man tvingas tänka på överlevnad trots alla fina outs man tycks ha.

 

Hade tenta i nationalekonomi i morse, och det kändes som om den gick bra. Spelade Fifa mot min sambo nyss om vem som skulle tvingas diska det berg som står på diskbänken. Tycker mig höra lite suckningar inne från köket. Dagen känns därmed fullbordad!

Ikväll lutar det åt lite grind, i väntan på nästa SM-event i helgen som ju är 7-korts stöt. Ska bli väldigt intressant. Imorgon släpps avsnittet med mig från ”Dybban flyttar in”, hoppas det blir bra! Dybban och jag kommer även att köra ett kval till SM Main Event på söndag i klienten, så håll utkik efter det!

 

/Jonatan Hellman