Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Johan Meijer

Tuffare än väntat för Wawrinka

Wawrinka–Brown, över 22,5 game@1,93

Toppseedade Stan Wawrinka spelade svagt i Davis Cup förra helgen och vann mot De Bakker först efter fem set. Schweizaren ser sliten ut efter en lång säsong. I dag väntar en småklurig uppgift i Dustin Brown. ”Rastamannen” servar bra och hans spel passar bra inomhus där han kan undvika långa bolldueller. Jag tror att Wawrinka fortfarande är lite rostig efter få matcher senaste tiden och Brown kan ta ett set, alternativt pressa Wawrinka till minst ett tiebreak.

Över 22,5 game klart spelvärt till odds strax under dubbelt.