Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Johan Meijer

Överspel i kvartsfinalen

Kvitova–Pennetta över 20,5 game@1,92

Tjeckiskan Petra Kvitova drabbades av körtelfeber under sommaren och har haft problem att komma tillbaka i bra fysisk form. Men hon blir bättre och bättre och har spelat bra tennis i New York. Men hon har aldrig gått långt i US Open och jag tror att hon kan få problem i kväll trots att hon är klar favorit.

Rutinerade italienskan Pennetta spelade säsongens bästa tennis mot Stosur i åttondelen. Är mycket bra kontringsspelare och kan utnyttja farten i offensiva Kvitovas spel.

Jag tror på en tuff kvartsfinal med tre set och linan på 20,5 game känns klart överkomlig.