Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Johan Meijer

Raonic bra favorit

Överspelet satt fint igår efter ett tight första set.

Raonic–Lopez, Raonic -1,5 set@2,05

Raonic har haft problem med ryggen men kommer han till spel (vilket är stor chans) tror jag att segerchansen är bra mot Lopez. Spanjoren hade riktigt dålig bollträff och var nära att förlora mot comebackande amerikanen Fish i förra omgången. Fish servade för matchen i fjärde set men vek ned sig och Lopez gick vidare efter 6–3 i avgörande set.

Raonic servar lite bättre, rör sig bättre och har fler vapen än Lopez. Jag tror att han vinner med 3–0 eller 3–1 och spelar -1,5 set till 2,05.