Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Johan Meijer

Starkt underspel

50% träff i går men lite profit då -1,5 set på Rosol satt till fina 2,11.

Bencic–Doi, under 19 game@1,83

Jättetalangen Belinda Bencic har utvecklats rejält under säsongen och är på väg att bli en världsspelare. Har visat mycket bra form på hardcourt i augusti och inledde med 6–1 6–2 mot Karatancheva i US Open. Bencic har kapacitet att gå långt i turneringen. Misaki Doi besegrade Hantuchova i första matchen, men i dag väntar helt annat motstånd. Jag räknar med minst ett break upp i båda seten för Bencic och spelar under 19 game till godkända 1,83.

Tsonga–Granollers, över 32 game@1,94

Tsonga är förstås stor favorit men det finns alltid lite frågetecken för den väldige fransmannens fysik och han är heller inte tourens jämnaste spelare. Granollers spelade mycket stabilt mot Lacko i första omgången och släppte endast till tre breakbollar på tre set. Har besegrat Tsonga tidigare i år och lär inte ha någon överdriven respekt. Kan mycket väl bli fyra set och över 32 game känns klart spelvärt.