Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Johan Meijer

US Open dag två

Två av tre spel korrekta igår innebar hygglig återbäring. Tråkigt att Elias Ymer floppade helt. Han får vänta till nästa år på sin första seger i Grand Slam-sammanhang.

Över till kvällens spel.

Donaldson–Rosol, Rosol -1,5 set@2,11

Unge amerikanen Donaldson har tagit stora kliv den här säsongen och är på väg att etablera sig på ATP-touren. Har bra vapen i serven och sin forehand men det finns brister från backhandsidan, i defensivspelet och val av slag i duellerna. Rosol är rutinerad och bra på hardcourt. Bör kunna manövrera ut Donaldson utan att tappa mer än ett set.

Troicki–Tiafoe över 36,5 game@1,88

Serben Troicki kommer med sex raka förluster i bagaget och känns aningen bräcklig som storfavorit. Unge amerikanen Tiafoe har allt att vinna och bra vapen i serve och forehand. Kan mycket väl knipa minst ett set och över 36,5 game känns intressant.