Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Johan Meijer

Ymer vidare – men minst fyra set?

Dags för US Open, årets sista Grand Slam-turnering och mycket glädjande har Elias Ymer återigen kvalat in till huvudturneringen. Fyra raka framgångsrika kval i Grand Slam-turneringar är en stark prestation. Jag hämtar ett av kvällens spel från Ymers förstaomgång.

Ymer–Schwartzman över 38,5 game@1,92

Ymer har spelat bra i kvalet och är favorit mot grusspelaren Schwartzman i första omgången. Men jag är tveksam till att Ymer klarar sig utan svackor och vinner i tre raka set. Bra chans till minst fyra set och då är det hygglig chans att överspelet sitter.

Bautista-Agut–Herbert, 3–0 i set@2,37

Solide spanjoren Bautista-Agut kommer utvilad till US Open. Det gör inte fransmannen Herbert som spelade nio matcher på åtta dagar i Winston-Salems turnering förra veckan, där han gick till final. Bör vara aningen sliten och sämre förberedd än spanjoren, som även är den bättre och jämnare spelaren. Jag tror på en ganska enkel seger och 3–0 i set betalar hyggliga 2,37.

Verdasco–Haas över 35,5 game@1,81

37-årige tysken Haas gör kanske sin sista start i US Open. Har kommit tillbaka efter en stor axeloperation och gjorde comeback i somras. Spelade bland annat Wimbledon där han tog set av vasse Raonic i andra omgången. Nu ställs han mot kapable men ojämne spanjoren Verdasco. De båda har spelat flera jämna matcher tidigare och jag tror att Haas kan kriga till sig minst ett set i kväll. Över 35,5 känns som ett intressant spel.