Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Johan Meijer

Överspel i New Haven

Wozniacki hade 6-4 5-4 i går men kunde inte knyta ihop säcken. Vann först efter TB i tredje.

Jag håller mig kvar i New Haven för kvällens spelförslag.

Radwanska-Kvitova över 21,5 game@1,95

Kvitova den bättre spelaren men har haft problem med körtelfeber under sommaren och som det låter är hon inte helt okej än. Har problem med trötthet under matcherna. Kommer dominera matchbilden mot defensivspelaren Radwanska och kommer troligen varva vinnare med lätta missar. Har poäng att försvara då hon vann titeln i fjol, men mot en formstark Radwanska kan det bli en tuff match. Bra chans till tre set, kan räcka med två jämna för att gå över 21,5 game.