Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Johan Meijer

Bedene har skrälläge

Simon–Bedene, Bedene +3,5 game@2,13

Fransmannen Gilles Simon gör sitt första framträdande i Winston-Salem och kommer med ett par raka förluster i bagaget. Nästa vecka väntar US Open, där han har en hel del poäng att försvara från förra säsongen. Kanske inte kommer fullt fokuserad till kvällens match och då kan Bedene bli en tuff nöt att knäcka.

Britten Bedene vann mycket komfortabelt i första omgången mot Cecchinato och hade inte en enda breakboll emot sig. Klart tuffare motstånd i kväll men om han servar bra och Simon har en mindre bra dag kan det bli en jämn match. Jag spelar +3,5 game till klart godkända 2,13.