Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Johan Meijer

Wimbledon dag 1

Klassiska Wimbledon kickar igång i dag och Elias Ymer har kvalat in till turneringen. Ymer kliver dock inte in förrän i morgon. Har en mycket tuff uppgift i monsterservaren Karlovic.

Det finns en hel del spelvärda odds i dag, här följer några spelförslag.

Babos–Cetkovska 2@2,15, spelstopp 12.30

Cetkovska är mycket kompetent på gräs och gick igenom kvalet på ett bra sätt. Har klart bättre vapen på underlaget än ungerskan Babos och borde nog vara favorit.

Bencic+Gavrilova@2,34, prel. spelstopp 14.30

Bencic vann genrepet i Eastbourne på övertygande sätt. Hade vilodag i går och bör inte vara sliten. Pironkova är helt okej på gräs men mot Bencic i mycket vass form blir det tufft.

Gavrilova fick lämna återbud i kvartsfinalen i Eastbourne på grund av magmuskelskada men ska vara okej igen. En stor talang som i normala fall inte bör ha problem att besegra rumänska Begu på snabbt underlag.

Dimitrov–Delbonis under 27,5 game@1,85, prel. spelstopp 17.30

Bulgaren Dimitrov har inte haft sitt bästa år men är normalt en av världens 15 bästa grässpelare. Tog två bra segrar i uppvisningsturneringen i Hurlingham förra veckan.

Argentinaren Delbonis vann challenger-final på gruset i Milan så sent som i går kväll. Kommer till London med riktigt dåliga förberedelser inför årets första gräsmatch mot en riktigt kompetent motståndare. Jag tror att han är där för att hämta ut den fina prischecken på 29k pund för förlust i första omgången. Ett eller ett par tidiga break i varje set för Dimitrov är troligt scenario och under 27,5 game känns klart spelvärt.