Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Johan Meijer

Favoritdubbel

Pavic vann första set i går men sen gick det utför. Torsk på spelet.

I dag lutar jag mig mot en favoritdubbel.

Feliciano Lopez+Lauren Davis@2,10, prel. spelstopp 13.30

Rutinerade spanjoren Lopez är riktigt vass på gräs och kommer säkert laddad inför grässäsongen efter en för honom ganska tråkig och lång grussäsong. Australiensaren Groth är i bra form men har spelat match nästan varje dag den senaste veckan och fick en tuff match i första omgången i går. Snart blir det soppatorsk och i dag möter han klart vassare motstånd än han gjorde vid segern i challenger-turneringen förra veckan.

Amerikanskan Lauren Davis är mer än godkänd på gräset och såg starkare ut ju längre matchen gick i första omgången (seger i tre set). I dag möter hon klent gräsmeriterade polskan Linette och bör ha bra chans att avancera ytterligare en omgång.