Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Isabel Adrian

Eliason Merit Award to be continued..

Här kommer lite fler bilder från Steves event. Jag vill tacka alla igen för att ni kom och gjorde kvällen så speciell för oss, vill med tacka alla er som har stöttat Steves musik i alla år! Innan du börjar läsa! Klicka nedan och lyssna på Dolph Lundgrens moddelande till Steve!

Here are some more pictures from Steve’s event from the other night. I want to thank everyone again for coming and making the night so special, and I also want to thank all of you who has supported Steve’s music for years. Before you start reading! Click below and listen to Dolph Lundgren’s message to Steve!

 CLICK HERE to see Steve receive his award from Dolph Lundgren

On the red carpet wearing my stunning Balenciaga dress.

Steve has just received his Eliason Meri Award from the Swedish-American Chamber of Commerce in Los Angeles. This since his musical talent has helped strengthen the Swedish-American relations. I am a proud one here!

So happy for my man!

Maria Montazami is chic as always here with me and Jonas Hallberg

Britt Ekland looks stunningly beautiful as usual

Part of the auktion – instruments before owned by Paul McCartney and Bruce Springsteen

I got this one for Steve!!

Fabulous Jonas Hallberg and beautiful Mini Anden

Again with beautiful Swedish actress Britt Ekland