Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Colorados klippiga berg på kort varsel

Det började med en hint på en av mina skidbilder på Facebook.
Colorado i mars?
Jag svarade med en tumme upp och tänkte att Eric drömmer stort.

Men så trillade det in ett meddelande för bara två veckor sedan. 10-14 mars? Och vips blev det verkligt. Det här var ingen galen idé, inget snickrat luftslott utan i allra högsta grad på riktigt. Och nu sitter jag här på flighten med Icelandair över Atlanten destination Denver.
IMG_7367
Sist gav han mig sex dagars heads upp så i sammanhanget är två veckor snudd på en evighet. Den gången drog vi en repa på västkusten och utgick från Seattle med utflykter till Mt Baker, Crystal Mountain och en sväng över kanadensiska gränsen till Whistler. En vansinnigt rolig och inspirerande resa och jag är helt säker på att vi kommer ha lika kul nu.
Eric Asmussen är eldsjälen bakom Xtravel som riktat in sig på äventyrliga resor världen över med fokus på surf och skidor. Ni kan nog ana vad som väntar på denna resa. Colorados klippa berg hägrar och ambitionen är fyra skidorter på lika många dagar innan planet lyfter i retur.

Vi kommer kika på Vail, stanna till i Beaver Creek, testa Breckenridge och slå ett öga på Arapahoe Basin.
Snacka om drömresa!
Och ni får alla hänga med. Här på bloggen 🙂
IMG_9258
/Jenny