Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Bendt Wingestolar

Var på Myrorna i Skärholmen för ett av mina projekt och kammade hem storpotten. Jag såg dem redan på långt håll. Munnen vattnades såsom det gör när man hoppas på att fynda(ni som vet ni vet). Nio stycken Bendt Winge-stolar från 60-talet. Instant love. Äh säkert svindyra här i Stockholm, tänkte jag. De vet att ta betalt i Stockholm med omnejd. 100 kr styck. På redigt! Inte nog med det. Butiksbiträdet kommer fram och berättar att de stått där en vecka utan att någon visat intresse. En vecka! Herregud! Folk! ”-Jag tar dem”!

Så nu är de mina. Måste fundera på vad jag skall göra med dem. Sälja dem? Putta in dem i något av mina projekt?

ska%cc%88rmavbild-2017-01-04-kl-17-59-42