Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Bomässan 2017

I veckan seglades ett superroligt uppdrag för 2017 i hamn. Bomässan kontaktade mig för några veckor sedan och frågade om jag var intresserad av att haka på deras mäss-cirkus under 2017. 17 orter i Sverige, 17 föredrag om inredning, 17 lördagar. Och självklart sa jag ja! Jag har ju en stor förkärlek för att turnera, när vi är ute och spelar in tv är det ett evigt flackande och det passar min rastlösa själ. Förutom att jag skall hålla föredrag skall jag även hålla i en loppisverkstad dit besökarna får ta med sig möbler och föremål hemifrån som behöver fixas till och fräschas upp. Det kan vara en stol som behöver nytt tyg, en byrå som behöver nya knoppar eller ett gammalt teakbord som behöver oljas om. I verkstaden kommer det finnas tyger, färger, hjul, knoppar och annat roligt som man kan förädla gamla möbler med. För är det något jag brinner för är det att ta till vara på saker som redan finns. Jag skall nog passa på att be familj och vänner om ursäkt för mitt bortavarande redan nu. 17 helger av 52 blir en del. Men jag älskar´t!

ska%cc%88rmavbild-2016-12-15-kl-15-55-46