Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Trycka på korkunderlägg

En av sakerna jag gjorde när jag inredde mässhuset var att trycka budskap på grytunderlägg av kork. Kork är ett fantastiskt material och användbart till mycket. Och dessa korkunderlägg som jag köpt på Ikea för en spottstyver passade perfekt för mitt ändamål.

Jag tog fem av dem, tryckte smaklig måltid på några olika språk och satte upp dem på väggen. Tack vare att kork är ett så lätt material slapp jag skruva upp dem. En liiiten spik räckte så bra.

ska%cc%88rmavbild-2016-10-18-kl-16-31-33

ska%cc%88rmavbild-2016-10-18-kl-16-38-16