Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Mässhus klart!

Sent i går eftermiddag stod mässhuset klart. Jag har ju hållit till på Stockholmsmässan i dagarna tre för att inreda Hjältevadshus visningshus och jesikens vad kul det är att konceptinreda! Temat för huset var ju second hand och jag utlovade att 90% skulle vara återbrukade möbler och accessoarer, vilket jag klarade av. Många timmar har spenderats på Myrorna och Refurn, samt nätauktioner. Nu när allt står färdigt och klart är jag helt klart nöjd. Och kunden? Jättenöjd! Så kul att Hjältevadshus vågade satsa på idén om enbart second handsaker. Cred till dem. Så i dag invigdes mässan och jag pratade inför pressen och framhöll vikten av återbruk samt påminde om att allt i huset säljs på söndag klockan 15.00-17.00. Och alla pengarna går till Rädda barnen.

_mg_1534

_mg_1550

_mg_1551

_mg_1537

_mg_1529

_mg_1530

_mg_1523

_mg_1526