Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Alldeles, alldeles snart launchar jag Berliner Vintage!

Det har varit lite mycket de senaste veckorna. Det har medfört en viss försening av webb-shoppens lansering. Jag tycker ju inte om när man inte håller vad man lovat. Men. Om allt går som det skall i morgon så bör Berliner Vintage vara up and running på eftermiddagen. Jag har inte hunnit lägga upp allt, för jag har inte hunnit fotografera allt. Dock finns det en hel del godbitar där nu:)

ska%cc%88rmavbild-2016-10-02-kl-19-20-51ska%cc%88rmavbild-2016-10-02-kl-19-21-04ska%cc%88rmavbild-2016-10-02-kl-19-21-21

I morgon bitti kör jag i gång att inreda visningshuset för Hjältevadshus på Stockhomsmässan. Jag hoppas hinna rapportera från huset och visa några före och efterbilder.