Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Äldre medicinflaskor

De senaste dagarna har jag landat på kontoret, lite trött i min lekamen. Mässan gick jättebra! Hjältevadshus var verkligen supernöjda och enligt dem var besökarnas reaktioner på inredningen idel god. Så mitt mål blev uppfyllt, att visa folk att man visst kan inreda med bara second hand utan att det känns loppigt och gammalt.

På söndagens mässa var jag där och hjälpte till att sälja allt jag inrett på en loppis. Det vi sålde för går oavkortat till Rädda barnen. Jag känner att vi gjorde dubbelt bra genom att både återbruka och bidra. Det går att göra, det tar lite mer tid, lite mer kraft, men det går. Jag återkommer med hur mycket vi lyckades skrapa ihop.

Nu sitter jag här och administrerar webb-shoppen. Jag har faktiskt sålt en hel del vilket är jättekul! Jag måste snart åka söderut och fylla på mitt lager. Helst innan första snön. Kärleken till gamla saker är sann. Och den växer. Jag är helt övertygad om att det är den enda vägen. Sluta slösa, återbruka. Självklart blanda med nytt också, men att tänka sig för innan man skaffar något.

Älsket till dessa gamla medicinflaskor. Finns i butiken. Kan bli dina.

ska%cc%88rmavbild-2016-10-13-kl-13-59-13

ska%cc%88rmavbild-2016-10-13-kl-13-59-47