Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Äkta matta på loppis

I helgen var jag på loppisutfärd till Enköping. En heldagsutflykt med hela fem ställen på agendan. Det är ju ett väldigt roligt jobb det här med att vara sakletare. Inte minst får man träffa en massa roliga människor och ta del av en hel del historier.

I alla fall så hade jag ett par uppdrag framför ögonen när jag vandrade hylla efter hylla fram. Bland annat att hitta en äkta matta till en nyetablerad bokaffär i Gamla stan. Mission completed efter en del prutning och skratt så blev den min. Nu skall den pryda golvet och samsas med en massa böcker. Reuse. Reduce.

ska%cc%88rmavbild-2016-10-25-kl-12-39-13