Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Svårslaget mönster från förr

Jag sätter ett extra värde i saker som inte är nya. Mer och mer för varje dag och år tröttnar jag på nyproducerat och letar mer och mer efter originalitet. Tänk då lyckan när fynden blir hemburna till dig, en personlig leverans av guld! Min svärmor har just en guldgruva hemma hos sig för hon är, tack gode gud, en ekorre av rang. Så mycket fint vi fått av henne som hon i sin tur fått av sin mamma eller som har funnits i hennes barndomshem.

I dag fick jag gardinlängder i ett helt underbart tyg föreställande monstrea och papegojblommor. Hon tänkte jag kunde sy dynor av det till altanen och det var ingen dum idé. Men. Jag blev så kär i tyget att det kommer åka upp som de färdigsydda gardiner de nu är. Handsydda av Mannens mormor en gång i tiden. Instant pattern-love! Tack svärmor.

Skärmavbild 2016-06-26 kl. 21.44.32