Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Stylade en sommarstuga

Det blev en hektisk avslutning på veckan. Nattarbete med förberedelser inför både en programidés-pitch samt planering av styling av sommarstuga för Hemnets web-serie Dröm dig hem. Som kulminerade i lördags med 14 timmars styling och inspelningsdag. Men. Det är så jag vill jobba. Jag är en sådan person som inte vill ha 8-17 måndag-fredag. Jag har testat och jag ruttnade.

Så i går var jag utmattad men nöjd. Inspelningen gick jättebra och jag ser fram emot att få visa er resultatet.

I morgon lanseras förresten mitt första program för Hemnet. Jag tror jag kommer landa på tre avsnitt allt som allt vilket är väldigt roligt då det inte var tänkt så från början. Jag och produktionsbolaget Storyfire fick ett slags första-ögonkastet-kärlek till varandra och jag hoppas få jobba med dem mer i framtiden. Här är ett av teamen jag jobbat med, Christofer, Jonathan och Gustaf. Mycket skratt mellan packa upp, skruva, stryka, piffa:)

Skärmavbild 2016-06-13 kl. 10.56.29

Och det här med packa upp. Förenas med packa ned, packa in, packa upp. Och så packa lite till. Min bil var fylld till bristningsgränsen med accessoarer som jag använde under inspelningen. Superkul men inte så glamouröst.

Skärmavbild 2016-06-13 kl. 10.56.51