Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Odla ananas

Jag har verkligen inga gröna fingrar. Egentligen handlar nog gröna fingrar mest om tålamod. Och tålamod är en bristvara hos mig. Men. Ändå. Jag ger mig in i slagsmål med mig själv när jag nu skall försöka driva upp en ananasodling.

Man kan, genom att använda toppen av en annans, driva upp en växt som i BÄSTA fall ger frukt om ett år. Men första skall den gro i vatten. Ett långt tag. Och vattnet skall bytas varje dag. Vi får se. Tålamod är en fiskares bästa vän. Inte min.

Skärmavbild 2016-06-19 kl. 12.18.47

Förresten, jag hamnade i GP häromdagen. Med balkongstylingtips. Kul att synas i Sveriges framsida.