Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Kolla in när jag stylar ett kök

I dag var det dags för mitt avsnitt nummer två i Hemnets serie Dröm dig hem. I detta avsnitt hjälper jag Catrin att styla hennes kök inför en försäljning. Och eftersom jag tror på sakers andrahandsvärde så stylar jag med hjälp av Catrins egna gamla saker som jag helt enkelt fixar till och gör om. Så onödigt att köpa nytt för att styla inför en försäljning, de sakerna kanske inte alls passar i nya lyan. Dessutom måste vi alla tänka på hur vi förbrukar saker, det håller inte att köpa nytt hela tiden, jorden kommer inte att palla det. Så, häng med HÄR och kolla hur jag använder gammalt och gör en hemtrevlig inredning åt Catrin som inte ville flytta när det var klart!

Skärmavbild 2016-06-28 kl. 22.12.40