Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Bind en krans av tapet

I morgon är det ju midsommarafton och enligt tradition skall man plocka sju sorters blommor i kväll och ha dem under kudden i natt för att drömma om sin tillkomne/a. Som väl är har vi kommit lite längre i vår utveckling och har hajat att det måste liiite mer till för att hitta personen man kan älska. Om man som jag är allergiker och inte så sugen på fästingar i hårbotten kan man istället binda sig en krans av gamla tapeter. Idén kommer från tapettillverkaren Photowall. Kolla in deras inspirerande blogg.

815283f1-ab4f-46f8-9db1-7c8ad341b2c3

c1365b6e-3ad3-4386-b817-cbbeec45aa3f