Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Pressdag med Hemtex, Adler och Lulu Carter

Tur att jag tog gympadojjorna i går. Pressdagar innebär en massa spring runt kring stan. Kul spring så klart. Och för säkerhets skull klämde jag in en inspelning för Hemnet också. Vad knäpp man är ibland, man tror dygnet har fler timmar än det har. Men, jag gillar stress, ni vet sådan där springa-fort-stress, när det gäller att vara planerad och ha tungan rätt i mun för det ibland handlar om minuter.

Tre pressvisningar, med mycket nytt fint. Först hon Studio st Paul på Söder där de har en hel del märken som jag gillar. Burleske amerikanske keramikern Jonathan Adler sticker ut med sin osvenska design. Nadja Wedin så klart som jag gillar så mycket. Konsthantverk från Tyringe som gör så snygga lampor och textilföretaget Chhatval-Jonsson. En nyhet för mig är Malin Björklund som målar fantastiska akvareller, alla är original. Jättefina!

IMG_1333

IMG_1324

IMG_1335
IMG_1327

IMG_1328

Smet även förbi Polhem PR:s pressdag där jag språkade med Lulu Carter som tagit fram en egen kollektion med kuddar och brickor för Royal Design

IMG_1472

Nytt även Paradisverkstans vackra porslin.

IMG_1476

De hade dukat upp lunch på innergården, en mycket god paella serverades i solen.

IMG_1485

Dagens tredje press-stopp var Hemtex. De hade ordnat en inspirerande utställning i en källarateljé. Och en väldans massa fina nyheter. Bland annat mattorna, kommer i alla fall jag köpa när de kommer ut i handeln.

IMG_1492

IMG_1489

IMG_1491

IMG_1494