Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Filmteam i hälarna

I dag har jag haft ett filmteam i hälarna. Vilket bara är roligt! Hemnet kör en serie om allt omkring att flytta, Dröm dig hem heter den. Ni vet visningar, köpa, sälja mm. Ett steg i det hela är ju att inreda. Antingen att styla inför försäljning eller att inreda det nya man köpt. De kontaktade mig för några veckor sedan och undrade om de kunde få göra ett personporträtt av mig och mitt jobb och självklart sa jag ja.

Så i dag har vi filmat hela dagen. Blivit djupintervjuad, dvs utfrågad om allt möjligt rörande mitt jobb, min personlighet, mina intressen etc. Och som skönt var så kände jag två tredjedelar av teamet sedan andra tv-uppdrag så det blev mycket skratt och bekväm stämning. Har ett par filmtillfällen kvar innan allt är klart för klippning och publicering.

Skärmavbild 2016-05-09 kl. 21.42.04