Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Färdiginspelat

Det blev en långhelg. Barnen hade studiedag i går och jag tog ledigt med dem. Vi fick oss en mysdag på stan i solen. Shopping på agendan, jag som bärare och finansiär, de in och ut ur provhytter. Fina ungar, vi hade faktiskt en hel dag utan kiverier. Fyllde på med lunch och glass i rättan tid, så ingen hann falla. Förutom jag. Alltså jag pallar inte en heldagsshopping. Jag är värdo på att gå in och ut ur klädaffärer. Men nöjda och kvittrande ungar visade upp sina plagg väl hemma. Kramar och tacksamhets-tack. Jag så tacksam för en hel dag ihop. Värt hur mycket som helst.

I slutet på förra veckan spelade vi in klart för Hemnet. Stylade ett kök i en vidunderlig fart! Herrejisses! Så snart det blir viralt så lägger jag upp länken. Mitt kärnämne är att styla med saker man har, alternativt hittar billigt på loppis. Tipsar en del om hur man kan göra om gamla saker osv. Känns bra och hållbart.

Denna vecka är det pressvecka vilket innebär att man går runt till olika PR-byråer och tittar på nyheter inom inredning, färg och form.

Skärmavbild 2016-05-24 kl. 08.15.15