Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

DIY kryddhylla av gammal fönsterlucka

De som bodde i vårt hus före oss hade satt upp sådana där låtsas fönsterluckor bredvid fönstren. Jag har aldrig gillat dem så vi har monterat ned dem pö om pö. Den senaste har stått på altanen ett tag och jag har funderat på vad man kan göra med den. I dag tog jag tag i det. Jag vände den helt sonika upp och ned så att man kan fästa krokar på den. Sedan letade jag reda på gamla konservburkar som jag borrade hål i. Ner med kryddor i burkarna och voila!

Skärmavbild 2016-05-06 kl. 16.25.54