Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

50 och 60-talsfrossa på Metropol

För er som bor i Stockholm, eller är här på besök denna helg, kan jag rekommendera ett besök på auktionshuset Metropol på Sveavägen (mitt emot Hard Rock Café). De har nämligen 50 och 60-talstema på helgens auktion. De har samlat tidstypiska föremål av klassiska formgivare som Ingrid Atterberg, Hertha Bengtson, Yngve Ekström, Berndt Friberg, Lisa Larson, Stig Lindberg, Bengt Orup, Ulla Procopé, Timo Sarpaneva, Mari Simmulson och Marianne Westman med flera.

Är man inte i Stockholm kan man bjuda på föremålen på nätauktionen. Gå in på länken här och kolla.

965116d8-802f-4b1c-b170-cee589dee34e