Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Vackra element

Jag kan störa mig på saker som finns bara för att det alltid har varit så. Har jobbat ganska mycket med nyproduktioner och har då ofta ifrågasatt de standardval som valts ut. Det har inte alltid med priset och göra kan jag säga utan med slentrian. Måste man välja fula saker bara för att? Måste det gå en rand på väggen i annatfärgat kakel i badrummet? Osv. Som väl är har de flesta bostadsföretag insett att originalitet är en konkurrensfaktor och lyssnar noga på vad man har att säga.

Som exempel vill jag lyfta fram detta företag som gör annorlunda elementlösningar. Element, har alla bostäder som inte har påkostats med golvvärme. Och just element är bland det fulaste på marknaden. Men behöver inte vara det. Kolla in dessa och kolla in hemsidan för fler annorlunda alternativ.

Purmo_Delta_200_Pastel_Turqouise_low

Purmo_Delta_Light_Pink_low