Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Mitt sovrum

Ljuset! Älskar att det är ljust igen! En ögonblicksbild från vårt sovrum. Nä, vi bäddar inte varje dag. Bara om det kommer besök, knappt då heller. Bagarn´s barn. Så fint man bäddar hos andra och så slarvig man är hos sig själv.

Är fortfarande väldigt kär i vår tapet från Nina Campbell, efter så många år(olikt mig) och klassiska Boll Oval från Watt & Veke. Sängramen är ärvd från Mannens mormor, affischerna från barnens skola som hade utrensning av sin källare för ett par år sedan.

I förgrunden ”fådd” hatt på temporär klädhäst, medan källaren renoveras.

Skärmavbild 2016-01-07 kl. 09.30.33