Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Live tv-sändning

Jag är inte ett dugg intresserad av sport. Alltså verkligen inte. Jag tycker om att röra på mig, ensam, inte i grupp. Har aldrig kunnat se allvaret i ett gäng hen som jagar en boll. Ge dem varsin så de lugnar ner sig? Så i går blev jag kontaktad om att kommentera Idrottsgalan. Vad? Jo Expressen live-tv ville ha kommentarer kring dukningen på Idrottsgalan. Haha! Vad kul! Javisst, självklart kan jag tycka till om det. En enkel sak eftersom jag vet att dessa galor har en mycket spartansk dukning (som Kristallen, fotbollsgalan etc). Så vid 20.30 ca så kopplar de upp mig via Skype och jag raljerar över alldeles för lite fantasi och påvra detaljer. Kul med direktsändning!

12552884_10203972972163195_2437548287192652670_n