Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Lamp och porslinsjakt

I helgen har vi handlat porslin. Inte sådant du dricker te ur dock utan tvärtom. Toalett och tvättställ. Runt på olika byggvaruhus, in och ut. Vi hade kollat upp vad vi skulle ha i förväg och toastolen gick bra, check. Men när vi skulle ha tvättstället så tvärnit. Jag ville ju ha Ånn från Ikea, fint lite retro. Men slut, kommer inte in igen, någonsin! Darn. Så det fick bli att välja på plats. På Hornbach hittade vi dock ett fint, lite bulligt, från Ido som fick följa med hem. Så blandare till det (inte den som är på bilden tog en annan lite mer annorlunda). WC:t nere kommer bli pyttelitet därför fick även tvättstället bli pyttelitet.

1231511111jpg

Ovanför tvättstället skall jag hänga en gammal spegel på längden hade jag tänkt och ovanför den skall elektrikern sätta upp en belysning. Kör på den här stilen. Men tror nog den blir svart. Kanske. Får se. Denna är från Ellos.

91-1825_D9