Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Fina nyheter från Granit

Granit lanserar den 28 januari en kollektion i samarbete med Hillevi från Smålands Skinnmanufaktur och Sara från Formbruket, duon som förra året lanserade den hyllade kollektionen Vera Novis tillsammans. Kollektionen de tagit fram i samarbete med Granit består av en bänk, hatt- och skohylla, knopplister och hängare i ask och ljust läder från Tärnsjö Garveri. Alla delar i kollektionen tillverkas och monteras i Småland där Hillevi och Sara kommer från.

”Vi har i ett samarbete arbetat med det trärena och det ljusa lädret i sin naturliga form och skapat ett möte med Granits rustika och industriella inredning. Vi erbjuder kunden svensktillverkad skandinavisk design till ett bra pris”, säger Hillevi från Smålands Skinnmanufaktur och Sara från Formbruket.

Kollektionen med begränsad upplaga släpps den 28 januari 2016 och kommer att finnas i utvalda butiker samt på webben.

F1D415F2-34E9-4C5E-B760-28D6F16965E9

Skärmavbild 2016-01-13 kl. 09.28.36

Skärmavbild 2016-01-13 kl. 09.28.48

Pressbilder från Granit.