Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Axplock Formex

Gjorde ett kvick and dirty besök på Formex i dag. Bara för att känna av, kolla runt. Och mycket är samma, samma. Som andra år. Fick kanske en liten känsla av nya vindar. Liten. Svårt att beskriva vad. Men jag såg en del glimtar av min favoritepok, Art deco. Jag har själv spått (önskat) att det kunde vända dithän snart och jag känner att vi nog kommer få se mer av det.

Annars var det macrame som rusat upp i populäritet. Och fortfarande skall vi ha vintage och det är bra, bra för plånbok och miljö.

Hälsade så klart på duktiga Nadja Wedin som utökat till större monter i bästa hallen. Heja Nadja! Du är grym!

Nu trött som en örn efter väldigt sen onsdag med för lite sömn, 10 000 steg i dag. I morgon upp långt före tuppen för weekend i Bryssel. Jag och Mannen sticker dit (min julklapp från honom) och äter kex, dricker öl och mumsar choklad. Au revoir mon amis!

Skärmavbild 2016-01-21 kl. 22.36.17