Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Nyårsförberedelser

Lång bloggpaus. Julstök. Men nu är julen förbi och vi siktar mot 2016. Som alltid har vi nyårsfest hemma hos oss. I år extra trångt eftersom vi renoverar källaren. Men som mamma lärt mig, finns det hjärterum:)

Förbereder inför dukningen. Tyvärr ligger linneservetterna inlåsta i källaren (vi har blivit försenade i bygget pga Stockholm Vattens strul) hade planerat att allt skulle vara klart till nyår men som sagt har det dragit ut på tiden. Så det får bli pappersservetter. Med tryck. Gott Nytt Hår. Ansiktshår.

Skärmavbild 2015-12-29 kl. 15.39.28