Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Julkortsupphängning

Dan före dan. Har nog ingen direkt julkänsla. Kan ha med vårvädret att göra. Men jag klagar inte. Jag avskyr snö. Känns bra också inför bilresan till Småland i morgon att det inte vräker ner fruset vatten.

I dag var jag och kidsen på bio i stan. Tsatsiki, farsan och Olivkriget. Fin film, med hjärtat på rätta stället, godkänd av barnen.

Inte så att det strömmar in julkort (kan bero på att vi inte skickar några själva) men de få man har vill man ju gärna se. Mitt tips är en gammal ram från loppis, lite snöre samt några klämmor och voila, en julkortsdisplay:)

Skärmavbild 2015-12-23 kl. 15.39.34