Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Häng upp dina Amaryllis

Dan före dan före doppare-dan. Allt är i sin ordning planeringsmässigt. Har jullov! Haja vilken lyx! Sovmorgnar och tid för lull-lull. Kidsen softar järnet, älskar ledigheten. Längtar efter mormor, morfar, moster och kusiner som är på annalkning. På Julafton drar vi till Småland och gör en riktigt ostkake-jul.

Dekorationstips. Strunta i vasen, häng dina Amaryllis upp och ned. Vattnar dem gör man i stjälken. Smidig. Och vackert i fönstret.

Skärmavbild 2015-12-22 kl. 08.40.38