Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Gjut egna betongljusstakar

Måndag morgon. Sista veckan före julledighet. Barnen längtar efter sovmorgon, jag också. Är man inte väldigt trött just nu? En räddning nu är ju allt pysslande. Jag är en ”pyssling” sedan barnsben och har fört över det på kidsen. Just nu är projektet en pepparkakshusby av egenritade pepparkakshus. Det blev en enveckasprojekt som ännu inte är helt klart men lovar återkomma med bilder.

Ett annat, även det kladdigt men på ett annat sätt, pyssel jag gjorde i Husräddarna i somras var att gjuta egna betongljusstakar i aluminiumburkar. Kolla in tipsvideon HÄR.

Skärmavbild 2015-12-14 kl. 08.56.12