Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Så blev barnrummen i Husräddarna

Fina ungar, så glada de blev för sina rum! Det är verkligen så kul att få göra det här för dessa människor. Glädjen de får tillbaka i och med sitt nya hus. Bästa jobbet! I tjejens rum, Freja, fanns det inte så mycket val egentligen. Hon hade väldigt tydligt uttryckt sin önskan av hästar, rosa och lila. Och så blev det. Sängen byggde vi som ett hästhoppshinder med en låda under där alla stall och hästar får bo. Man minimerar städningen om man håller leksakerna på en naturlig lekplats. En borg i hörnet, väldigt smart, tar mycket liten plats i rummet men skapar ändå en avskild vrå. Gammalt skåp och secondhandkoffertar gör det personligt. Samt en lång pysselbänk med hyllor ovanför.

Skärmavbild 2015-10-20 kl. 08.33.28

I Sebbes fall hade han ju önskat ett tonårsrum med möjlighet till häng med kompisar. Och sovplats. Och pluggplats. Jag löste det genom att förvandla rummet till en trea utan kök. Det ger ju känslan av att man har en ”egen lya” med soffa, säng och fåtölj. Det gick in förvånansvärt mycket i det rummet, gör ju ofta det om man centimeterplanerar. Han älskar svart, vitt och rött, inte heller det går att missta sig på. Och handboll. Och Manga.

Skärmavbild 2015-10-20 kl. 08.34.19