Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Kork är det nya svarta

Vad jag tokgillar Ikeas nya korkserie Sinnerlig, gjord i designsamarbete med Ilse Crawford. För oss som är födda på 70-talet blir det en tidsmaskin som för oss tillbaka till de murriga köken där kork användes på helt andra sätt än i dag. Men i vår tid strävar vi mer och mer efter naturmaterial och kork är ju just ett sådant. Ikea har ju verkligen tagit det hela vägen och till och med gjord matbord i kork. Och pallar. Jag tycker det är superduperfint. Och smart. Man behöver ju inga grytunderlägg i alla fall.

Skärmavbild 2015-10-22 kl. 08.40.22