Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Husräddarna i kväll 21.00 på TV3

Måndag igen! Sitter vid matbordet med tända ljus och äter superflingor. Jo det heter faktiskt så. Det är fortfarande mörkt och jag förfaras över att det snart är november. Barnen sköter sig själva på morgnarna vilket nästan är overkligt när man tänker på hur mycket man har passat upp och tjatat genom åren. I dag skall jag till produktionsbolaget och hjälpa dem sätta upp 16 gardinlängder inför ett projekt. Innan dess ett besök på Ikea.

Och måndag, ni vet vad det innebär (i alla fall i tre veckor till) Husräddarna 21.00 på TV3. I kväll hjälper vi familjen Thyr i Enköping. Deras vackra 1800-talshus blev bara aska när det brann ner. Jag hjälper barnen i kvällens avsnitt och jag går fullständigt loss på hästar!Skärmavbild 2015-10-19 kl. 07.31.30