Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Husräddarna Hudiksvall

I gårdagens Husräddarna var vi i Hudiksvall och träffade Kent, Kerstin, Vibeke och Didrik. Deras förra hus brann till oigenkännlighet och allt fick rivas. Vi hade ynnesten att vara med under den långa resan som avslutades i augusti i år. Fina familjen Bodin, tack för att ni vågade och ville vara med, en resa för livet.

Då Kent och Kerstin är väldigt intresserade av veteranbilar gick jag på det temat tillsammans med soffhängs-spåret. Inte helt enkelt att få ihop de två stilarna och många gånger tvivlade jag på om det verkligen skulle gå. Men familjen blev jättenöjda och det är ju målet. Om ni missade programmet kan ni se det på TV3Play.

IMG_8523

IMG_8524

IMG_8528

IMG_8529

IMG_8535

 

 

IMG_8532

IMG_8530

IMG_8533